Támogatók

Cégek és intézmények

– amelyek a MassVentil projekt sikerének részesei, annak célját ingyenes eszközökkel, termékekkel, önkéntes munkavégzéssel vagy anyagilag támogatják:

ACMIT GmbH – Az EN ISO 13485 tanúsítvánnyal rendelkező orvostechnikai kutatási és fejlesztési központ komoly szakértelmmel rendelkezik az összetett orvostechnikai eszközök ötlettől – klinikai felhasználásig történő eljuttatásában. Ez a szaktudás elengedhetetlen koncepció prototípusunk fejlesztéséhez. Köszönjük!

Az ADA-MED Kft prémium minőségű aneszteziológiai eszközöket forgalmaz. Légzőköröket kaptunk ajándékba, ezzel megoldotta egy problémánkat, így mi is fellélegzünk. Köszönjük!

A Bolt mottója: gyorsaság és megbízhatóság, akárcsak nekünk, így külön örülünk, hogy segítik a munkánkat. Köszönjük, hogy fuvarozzák csapatunk tagjait.

BPS, a szünetmentes biztonság – pont erre van szükségünk! Köszönjük a szünetmentes áramforrást, amit a MassVentil rendszer folyamatos üzemeltetéséhez biztosítanak.

A CEU iLab startup inkubátor, melynek célja, hogy régiónk startupjait nemzetközi sikerre vigye. Célja, hogy felelős vállalkozási kultúrát teremtsen és összekapcsolja az üzleti szférát és a tudományt. Csapatunknak abban segítenek, hogy elméleti találmányunkból piacképes termék, értékteremtő vállalkozás születhessen. Köszönjük!

A Craftunique Kft. két nagyteljesítményű Craftbot 3D nyomtató és nagy mennyiségű filament felajánlásával járult hozzá a fejlesztőcsapat munkájához. Köszönjük!

Az Európai Bizottság promócióval és üzleti coachinggal támogatta a hackathon nyertes projektet. Köszönjük!

Az argentin Litoral Nemzeti Egyetem (FICH-UNL) Informatikai Tanszéke technológiai támogatást nyújt és segíti a kommunikációt a spanyol nyelvterületen. Köszönjük!

A FULLenergy– tele energiával- akárcsak mi! A korszakalkotó technológiákban hisz. Mi is! Megtiszteltés a bizalmuk, köszönjük a támogatást!

A GANZ KK vállalta a lélegeztetőgép ventilátorainak működését vezérlő fejegység megtervezését és elkészítését kb. 5 millió Ft támogatási értékben. Köszönjük!

Az  IEEE Systems, Man, and Cybernetics Society küldetése, hogy tagjai és a közösség egészének érdekeit szolgálja a rendszertudomány és a mérnöki tudomány, az ember-gép rendszerek és a kibernetika elméletének, gyakorlatának és interdiszciplináris aspektusainak népszerűsítésével. Köszönjük a támogatást!

Az IKUT Alapítvány az innováció és a kutatás elkötelezett támogatója, anyagilag segíti a projektet. Köszönjük!

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, ill. a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap támogatta az Óbudai Egyetemet annak érdekében, hogy az lehetővé tegye számunkra a prototípus befejezését, valamint biztosították, hogy a koncepciót ad-hoc kórházi környezetben is tesztelhessük. Köszönjük!

Az IVODIX az üzleti modell szcenáriók és a piacra lépési stratégiák megtervezésénél fogta a kezünket. Tanácsadással segítette a jövőképünk gyakorlatba való átültetéséhez szükséges üzleti kivitelezési lehetőségek kidolgozását. Köszönjük!

A KACSUKPatent jogi tanácsadónk a szellemi tulajdonjogokkal kapcsolatban, segített a szabadalom nemzetközileg elérhetővé tételében a rászorulók számára, valamint támogatott minket weboldalunk elkészítésében. Köszönjük!

A kezes-lábas játszóház mögött egy mérnök csapat áll, különleges eszközöket fejlesztenek mások támogatására és hisznek abban, hogy együtt többek vagyunk, mint külön-külön. Talán pont a közös értékek miatt találtunk egymásra. Köszönjük a szelepeket, amelyeket Húsvét hétvégén készítettek!

A LEAX Hungary Zrt. fő kompetenciája a CNC forgácsolás. Köszönjük a MassVentil projekt részére gyártott 4. generációs szelepeket!

Köszönjük a Market Építő Zrt-nek, hogy támogatja a tömeg-lélegeztetőrendszer megéíptését! Mi is szeretünk építeni 🙂

Az MH Modernizáziós Intézet szakértő ötletekkel segít egy megbízható és robosztus rendszer kialakításában. Köszönjük!

A MihasznaFilm készítette a bemutatkozó filmünket. Azóta jobban értik az emberek, mit is csinálunk, még többen támogatják a kezdeményezést. Egyáltalán nem mihaszna, számunkra óriási a haszna!

Az Óbudai Egyetem helyszínt és teret ad a projektnek. Köszönjük, hogy a tehetséges szakemberekből álló közösségünknek van „otthona”, ahol terveit sikerre viheti!

A Progressive kitalálja, megtervezi, megoldja. Akárcsak mérnökeink. Közös a hozzáállásunk. Köszönjük a brossúrát és az aprólékos grafikákat, amiket ajándékba kaptunk!

A Pronaxis Kft élenjáró és megbízható technológiákat alkalmaz. Számunkra kiemelten fontos a páciensbiztonság, ezért örülünk, hogy együtt dolgozhatunk a szoftverfejlesztésen. Köszönjük!

A Pure Life Alaptvány nemzetközi jogi tanácsadással segíti a projektet. Ami egy jogásznak néhány óra tudásmegosztás, az egy projektnek sorsdöntő útvonalválasztó. Sokszor látszólag kis dolgok nagy változásokat eredményeznek. Köszönjük!

A pécsi RS Line Kft az ipar minden területére gyárt egyedi és kisszériás forgácsolt vagy lemezből készült alkatrészeket, hegesztett lakatos szerkezeteket. A MassVentil Projekthez 5 db szelep gyártásával járultak hozzá. Köszönjük!

Kálmán Attila önálló rugógyártó vállalkozása ( http://rugo-gyartas.com ) már több évtizedes tapasztalattal, ISO 9001-es minősített gépekkel, eszközökkel és mérőműszerekkel áll a megrendelők rendelkezésére. „MEGBÍZHATÓ MINŐSÉG 1974. ÓTA”. Igen, nekünk is rugókat gyárt 🙂 Köszönjük!

A Schneider Electric többek között védelmi készülékekkel, energiaelosztási termékekkel, frekvenciaváltóval és jelzőkészülékkel járul hozzá a tömeglélegeztető-gép megvalósulásához. Köszönjük!

A Semmelweis Egyetem orvosi (ambu) babákat jutattott el nekünk, ezeken teszteljük a rendszert. A PET palackba gyömöszölt gumikesztyűvel szimulált tüdő mára történelem 🙂 Köszönjük!

A TESTO Kft a mérési feladatok specialistája. Abból pedig nálunk akad bőven! Köszönjük, hogy adományként felajánlott eszközökkel segíti a mérési problémák megoldását.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium Tudománydiplomáciai Főosztálya nemzetközi tudományos és üzleti kapcsolatok kiépítésében segíti a projektet.

A WorldQuant elkötelezett a minőségi kutatás és fejlesztés mellett. Anyagi támogatásuk lehetővé teszi, hogy a korábban barkácsboltból beszerzett alkotórészekből készült első verzió mellett tervezzünk egy orvostechnikai eszközként validálható megoldást is. Köszönjük!